apa-canalizare

Reabilitarea și extinderea sistemului de aprovizionare cu apă și canalizare în municipiul Ungheni!

S.A. „DarnicGaz” și S.R.L. „Am Sisteme” au dat start unui nou proiect.
Proiectul cuprinde extinderea şi reabilitarea sistemelor de distribuţie a apei potabile precum şi pentru colectarea şi epurarea apelor uzate din municipiul Ungheni.
Citește în continuare Reabilitarea și extinderea sistemului de aprovizionare cu apă și canalizare în municipiul Ungheni!
energie

Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Ion Vatamanu” din mun. Strășeni!

După finalizarea realizării acestui proiect urmează ca angajații și elevii Liceului Teoretic „ Ion Vatamanu” din municipiul Strășeni să beneficieze de condiții mai bune de muncă și studii. De asemenea, consumul anual normat de energie în instituția de învățământ se va reduce cu 157 MWh, iar emisiile anuale normate de CO2 – cu 51 tone.
Costul proiectului: 22 810 336,99 MDL
biomasa_41516d

Lansarea Programului de Subventionare a Procurarii Cazanelor pe Biomasa

Chişinău, 15 Aprilie 2013 – Peste 600 de familii vor putea cumpăra cazane moderne pe biomasă, o parte din cheltuieli fiind rambursate din fonduri europene. Guvernul, in speta Agentia pentru Eficienta Energetica, cu suportul Proiectului UE-PNUD „Energie şi  Biomasă”  lansează astăzi un Program de acordare în condiţii avantajoase a cazanelor pe bază de biomasă pentru gospodăriile casnice. Citește în continuare Lansarea Programului de Subventionare a Procurarii Cazanelor pe Biomasa

expozitie

MoldEnergy 2013

Compania „Darnic Gaz” a avut onoarea de a participa la Expoziţia anuală „MoldEnergy 2013″, la care au fost expuse următoarele echipamente termice: Cazan pe combustibil solid Stropuva S10 U, Cazan pe combustibil solid Stropuva S20 U, Cazan pe peleţi Thermostahl EcoBio 15, Cazan pe lemne Thermostahl Pyro 18. Citește în continuare MoldEnergy 2013