Despre Noi.

SA “Darnic-gaz” este o companie care activează în domeniul reţelelor inginereşti şi construcţiilor de pe piata Republicii Moldova. Compania a fost formată în baza СПМК-11 (coloana mobilă de construcţie) din or. Străşeni. Însăşi această structură a fost formată încă din anul 1985. În acel timp pe piaţă existau doar 3 organizaţii carea aveau dreptul de a lucra în sfera gazificării. Cincisprezece ani în urmă, compania a fost reorganizată în societate pe acţiuni. În 1998 în funcţia de director al companiei a fost numit Mereacre Filaret Ştefan. Odată cu venirea lui, compania a început considerabil să se dezvolte si în scurt timp a ajuns să fie unul dintre liderii de pe piaţa RM.

Valorile Noastre.

Datorită perseverenţei, a punctualităţii şi a corectitudinii tehnice a lucrărilor executate de-a lungul anilor, compania SA “Darnic-gaz” are în activ Meritele de Stat “Cel mai bun Antreprenor al anului în construcţii” pe regiune – ultimii 4 ani, iar în anul 2010 pe întreaga Republică. De asemenea, compania are în dotare personal care participă la traininguri organizate de către diferite ONG-uri cum ar fi: Invent Moldova, GIZ, US Embasse Alumni Resource Center, Camera de Industrie şi Comerţ a Moldovei. În ultimii ani, SA “Darnic-gaz” s-a implicat activ în numeroase acte de caritate caselor de bătrâni, precum şi a orfelinatelor din Republica Moldova.

Despre Afacere.

Dintre clienţii noştri permanenţi sunt “Valexchimp” SRL, “Moldova Gaz” SA, “Glas-Container-Company” SA, “Rotalin Gaz Trading” SRL. Pe lîngă acestea SA “Darnic-gaz” activ conlucrează cu obiecte de Stat şi fonduri străine finanţate atât de Banca Mondială cît şi de BERD cum ar fi FISM, UNDP, MOSEFF, IFAD, Orange Foundation, BAS Moldova. Partenerii noştri: Thermostahl (Grecia), Valrom (România), Tehnoworld (România), Agroresurs (Ucraina), Stropuva (Lituania), Halm (Germania), Alfa Laval (Suedia), Tartarini (Italia).Parteneri

Alfa-Laval

Перейти

D’alessandro

Перейти